torsdag 3 juni 2010

Det vackraste jag vet..

Är min son ! Min kärlek till han är otrolig <3



Just nu så är d inte så mycket på inredningsfronten eller fyndfronten. Men d har väl sina anledningar ;D vi ska ju flytta och hemma har jag börjat så smått att packa saker + att mammas lilla sockergryn tar sin tid :D han har blivit så stark i nacken så det är inte klokt!


Eller ja edvin har ju faktiskt fyndat =) här om dagen var vi på klädbanken och återbruket i Älvsbyn, 9 plagg för 90 kr vart d ! Hur fina som hellst =) bodysar,tshirtar,sockar mm.


Vi är hos edvins mormor och mofar denna vecka också och bara mår gott, men idag åker vi hem till älskling =) han har ju börjat jobba,men han e uti byske, så det e ju nära hemma, mycket skönt =)


På söndag är d loppispremiär i Skellefteå på Folkparken och jag är så enormt loppis sugen ;P också är d väl loppis på Sunnanåhallen med ? Men inget klår folkparken, det är så roligt att storsa runt dära och kolla på allt!


Denna gamla gatulykta står vid våran gammel lada, visst är den fin ? ;D Tänkte ta den därifrån och fixa till den, gillar inte det gula glaset. Såg en som hade ställt en liknande i sovrummet med en ljusslinga i, var jätte fint =)
Nee nu ska jag börja packa ihop mina saker. Vi åker via Piteå hem, då ska jag passa på att köpa mig ett par byxor, också ska jag köpa en jätte fin vaxduk på Dollarstore som är beige med stora vita prickar på =) är så praktiskt att ha vaxduk på köksbordet!
Ha det så mysigt nu och ta hand om er =) kram kram!


3 kommentarer:

På landet vid havet sa...

Han är sååå söt din Edvin! =)

Vilken smart idé du hade om gårdslampan! Lät toksnyggt!

Ha en underbar dag!
Kram Mia

Lisa Ögren sa...

Jättesöt liten kille!
När du skriver att du köpt kläder... jag ska ta och plocka ihop en kasse , har ju en hel del:)

Jag hade då missat Loppispremiären, när är det första i badhusparken?

Eva sa...

Vilken söt liten prins ni har, växer nog upp och blir en ståtlig kung.