söndag 13 juni 2010

1 månad..

vad tiden rusar iväg! Edvin e ju redan 1 månad :D mammas lilla prins! Just nu ligger han och sover så sött i våran säng..

var förbi på en 4h gård igår och kollade på djur..
I onsdas bar d av till Luleå med en kompis. Då kom jag på att jag skulle besöka Maud som har Hjortgården =) http://www.gardsromantik.se/ och bloggen http://havsviken.blogspot.com/
sagt och gjort så svängde vi in på hennes gård och var in på den söta gårdsbutiken =) Maud var så himla gullig och trevlig =) och självklart så handlade jag av henne ;D

Denna bokbox =) så himla vacker! Gömmer våra fjärkontroller i den ;P slipper man ha dom liggandes överallt på vardagsrummsbordet!
också denna skylt som jag tycker passar perfekt i vårt hem just nu =) den står i hallen så det r d första man ser då man kommer in i vårat hus.
Visst älskar man sommarblommor =) men då vi ska flytta känns d så onödigt att köpa massa blommor! Men en har jag i allafall på bron, med en söt välkommen skylt som jag hittade på blomsterlandet.
Lite fynd har det väl blivit ändå på sistone =) detta "byst" eller vad man ska kalla det, hittade jag i Boden på "veckans allehanda"
Dessa gamla mjölkkannor hade en tant tänkt slänga, så jag frågade om jag fick ta dom ;D
En gammal SJ lykta hittade jag på Röda korset i Piteå
Denna hittade jag på Reprisen i Piteå =) så fint ! Han i kassan sa " den ska nog gå att putsa upP", varav jag flinade lite och sa, nee du den ska se ut så ;P
Också ett gammalt bjällerhalsband!

D skulle ju regna hära i helgen, men vi har då bara haft sol och fint väder =) imorse gick vi en skön morgon promenad. Jag är inte nån värmedyrkare direkt, men som tur var så fläktade det så skönt =)

Har lagt ut en annons på blocket med massa saker om nån e intresserad =) ?!
Finns under "antik och konst"

ta hand om er =) kram

2 kommentarer:

Katta sa...

Putsa av!!! Folk vet inte vad de säger :D Men det är ju bra för såna som oss som uppskattar det vackra i rost, jättefin är den.Tänk vad tiden går en hel månad sen den lille föddes, det kommer att hända massor med spännande med honom månad för månad nu. Sköt om er, kram Katta P.s. I like bjällergrejen :) d.s.

Anette sa...

Hihi!! Dom har nog roligt där på Reprisen!! Tänker att vad konstig smak en del har;) De undrar nog varför jag köper så många furuprylar!!! (De skulle bara veta vad jag gör med alla saker!)
Vilken tur du hade som fick de där kannorna! De var jättefina=D

Kraaamar från Nettan