onsdag 23 juni 2010

Shabby chic på Dollar Store =)

Idag har jag och Edvin följt med min kära mor till Luleå på Storheden! Och jag kan inte säga annat än att jag e sååå nöjd med vad jag hittat idag =) speciellt inne på Dollar Store. Massor med söta fina saker, och visst fanns d mer än så kan jag säga. Kul att dom fått in så fina saker =)
Hittade två söta "ljuskronor" för värmeljus
Ett sött ljushus med hjärtan på!
Två st söta krukor/korgar


En krona med pärlor på, som jag ska ha i en blomkruka


En så himla söt och fin korg =)


Och två bordstabletter i tyg som jag ska ha som dukar


För alla dessa nio saker betalade jag sammanlagt endast 200 kr, vilket jag anser vara ett riktigt kap =) i vilken intredningsbutik skulle du få så mycket för 200 kr ;P ? Dessa saker kommer att få ligga i påsen så länge och få komma fram då vi fått flytta till nyhuset i sommar =) jag hoppas på att vi får flytta nu i Juli!

Brevid Dollar Store ligger Växtriket. Dom har jämt så himla fina och söta saker dära =) hittade detta söta anteckningsblock dära =) med gammalt brunt papper i att skriva på! Helt ljuvligt =)och en vacker doftpåse som luktar så gott!


Jag har återhämtat mig rätt så bra nu från allt detta som heter sjukdommar, vilket känns mycket skönt! I måndas var jag med mamma och syster Lina till Piteå. Oj vad Lina skämde bort Edvin ;P han fick en barbapappa snuttefilt, solglasögon,sockar med tummen på, mössa från villervalla och en barbapappa body. Jag tror Lina är lite smått besatt av barbapappa ;P

Sen så fick han så fina midsommarkläder av sin mormor =) köpte en ny nappflaska på Barnenshus också.

Edvin myser hos mormorEdvin har fått en "jordgubbe mössa" av moster Lina ;P


Edvins vackra "korgsäng" som han har hos sin mormor =)


Hittade söta muffinsformar på rusta för 5 kr =) måste ju baka massa fika då vi flyttat in i huset och bjuda på! Ska bli så roligt =)

Vet ni om att dessa ljushus finns på Rusta för bara 129 kr ?! Vilket kanonpris =)

Nu nalkas midsommar och jag hoppas ni alla får fint väder och att ni har det så trevligt =) själv så ska jag fira med familjen min på Piteå havsbad! Min moster från Finland kommer också hit, och det ska bli så roligt att få träffa henne =) och hon ska få träffa min lilla prins!
Ta hand om er ! kram Lisa

4 kommentarer:

Anette sa...

Åh vilka bra tips du ger! Nu måste jag nog till Dollarstore...de har riktigt fina och billiga grejor. Så sööööt din lilla gullunge är ! Det var enormt gulligt kortet med mössan!

Kraaaamar min vän och trevlig midsommar=D

Vit som snö sa...

Men lyllans er! Piteå havsbad gillar jag massor!!! Det brukar alltid bli en vecka där per sommar.
Ha en Glad midsommar!!!
Kram Cilla

Gårdsromantik sa...

Så mycket fint du fyndat :-)

Glad midsommar!

Kram Maud

i Emmas vita hem sa...

Hej Lisa :) Tack så mycket, hoppas att er midsommar blev trevlig :) Vilken sötnos han är Edvin, oj vad man längtar till det är dags. Det känns lite overkligt att det finns en liten människa därinne på någe vis :) Ha en skön sommmar! Kramar Emma