söndag 16 januari 2011

Hatthylla..

Jag och Edvin befinner oss hos mamma och pappa ännu, vi åker hem imorgon.
Igår hade vi -33,3 ute, brr så kallt det var! Idag är det bara -13, men då vräker det ner snö.
Tänkte visa våran fina hatthylla som jag och Anders tillverkat =) är så nöjd! Vart jätte fint =)
konsollerna är från Handplockat och krokarna är från Jula.Vad jag längtar efter detta =) sommar sommar sommmmmar! Detta är våran björkalle in till gården, det är så fint =)


På baksidan av gården står det ett ganska så stort växthus som är gjort av gamla fönster, skabbigt enligt en del, underbaaart enligt mig ;P Funderar på att flytta det och ställa det närmre huset så det syns. Också skulle jag vilja fräscha upp det med lite ny färg och ett golv. Så kan man göra en kombination lusthus/växthus =)
Har en hel del ideer och planer för gården, så nu vill jag ha sommar =) rosenbuskar är också nåt jag vill ha. Rosa eller vita skulle vara så himla fint. Vi ska även köpa oss några äppelträd och plantera nånstans på gården. Till fåglarna ska d byggas en stor fin voljär =) runt voljären ska jag göra nå slags blombänkar. I voljären ska jag ha vinbärsburkar så fåglarna kan äta färska bär =)
På baskidan av huset har vi ett gigantiskt buskage av nåt slag, det ska bort. Det är så risigt och fult. Också ska vi fixa till gräsmattan på baksidan och sidan,slänta till det lite bättre och finare =) vi har en hel del olika små byggnader på gården, dom står lite tokigt till, så dom ska vi flytta om.
Ja ideerna tar aldrig slut verkar d som ;P
Och självklart ska sommaren bestå av en massa badande med Edvin =) ska bli så roligt! Jag älskar och bada och d gör han med...
Ta hand om er!

3 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Hej!

Tack för titten hos mig :)

Klockan brukar komma ut titt som tätt på Tradera av en säljare men såg att den inte fanns just nu.

Den går att köpa i butik om du klickar dig vidare på denna link:

http://www.gardsromantik.se/?category_id=41&item_id=2604

Kul att kika in hos dig, hatthyllan blev ju toppen!

Lisa Ögren sa...

Håller med om att sommaren är efterlängtad.
Jättefin hatthylla:)

evelina sa...

Åh vilka underbara drömmar. Känner igen mig från förra året. Men förra sommaren fick vi inget gjort nästan =( Kanske kan man ta tag i trädgården mer nu om det blir flytt.

Jättefin hatthylla, se vad ni kan tillsammans! <3