tisdag 2 augusti 2011

Ny Bil =)

Har ju glömt berätta att jag fått mig en ny bil =) En Dacia Duster 4*4 årsmodell 2011, helt ny alltså! Färgen blir kastanjebrun, tycker den var rätt så ok. Så om ca 2 veckor ska jag och Edvin glida runt i denna nya snygga kärra =) hehe.

Ska bli skönt med en bil som har AC. Den jag har nu är utan AC och det är verkligen jätte jobbigt, speciellt då vi åker långt ganska så ofta. En till bra sak är att man kan ha en av bilbarnstolarna fram =) perfekt.

Här har ni mig i min nya klänning från Lindex som jag fyndade på rean igår =)

Detta är ju också ett av mina senaste loppisfynd =) trådrulleställ med rullar på. Jag har även två st rätt så stora till salu i bodan om nån är intresserad ? Skickar dock inte.

Ni som läser min blogg vet ju att jag har "dille" på ugglor då d gäller Edvins rum,kläder osv =) igår var jag på Lindex och såg att dom hade fått in nya bodys med ugglor på. Ångrar att jag inte köpte en brun och en grön. Men ska göra det nästa gång denna affär besöks =)


Min bror som bor i Mariestad är fortfarande på besök här uppe i norr =) så imorgon åker jag och Edvin till mamma och pappa så vi får umgås lite mera. Kanske jag tar med dom på leos lekland i Luleå nån dag, tror hans töser skulle gilla d =)
Sen på fredag kommer även älsklingen och gör oss sällskap.

Edvin vilar och jag ska passa på att ta d lungt och läsa lite bloggar då jag känner att jag har rätt så ont i livmodern idag.

Ta hand om er =)


Ps. Vill tipsa om en affär som fått lokat i Skellefteå stad och har hur mycket fint som hellst till barn =) både kläder och leksaker!

http://www.smattochsnyggt.se/

5 kommentarer:

Nellie sa...

Jag är jätteintresserad av en trådrullehållare! Vill ha en i mitt syrum. Om din bror kan ta med den till M-stad så kan jag hämta där... fast han kanske inte åker bil förståss...

Här är gudagott att vara ! sa...

Vika fina bodyn med ugglor som du fyndat (ja bilen var också fin ;))!
Har en dotter som också är galen i ugglegrejer...och en dotterdotter som skulle bli så fin i en sån body...måste nog besöka Lindex!
-Var i Skellefteå finns den här affären som du tipsade om ?!
Sköt om dej ! Kram / Anneli

Johanna Bolmgren - Mamma till Charlie sa...

Åh, vi skulle också behöva ny bil, ingen AC här heller, inte kul denna sommar....

Vad roligt att du hittade bloggen! Gruppen för mammor på Facebook är faktiskt lite blogginspirerad kan man säga. Jag har ju sett att mammabloggar i större städer ordnar träffar tillsammans och eftersom jag knappt vet någon annan mammablogg i eller runt stan så blev det en fb-grupp istället :)

Ugglor är himla fint och jag har också spanat på de där färgerna!

Elin sa...

Jag blir så sur att lindex inte gör lika fina kläder från storlek 86 och uppåt, vill också ha :) Tack för uggletipsen, mössan kikade jag på sist jag var på lindex men det var samma där, fanns bara i mindre storlekar tyvärr :( Men kul att höra att du gillade bloggen, sånt värmer! Kram Elin

Hemmet Är Min Borg sa...

verkligen en fin bil,klänningen ser söt ut oxå
Kram