torsdag 13 oktober 2011

Ja då var man ett år äldre då ;P

Ja idag blir man ett år äldre, får hoppas man blir lite klokare då också ;P haha!
Har haft fina vänner och deras barn på besök hära idag =) fika, surr och lek!
Alltid lika trevligt =) och jag e så glad att jag fått lära känna nya fina människor då jag flyttat hit! Alla är så snälla och vänliga =)


Edvin har aldrig varit nåt för snutte eller gosedjur osv + att vi slutade med nappen tidigt. Men nu har han ju sin apa som han är sååå förtjust i =) han är så söt. Han går och bär omkring på denna apa. Han skjutsar den på sin bil, dom ser "boppa" tillsammans på tv osv =)

Nyvaken och nyduschad kille som ser tv med sin apa. Apan har ju också en pyjamas som Edvin brukar ha ;P

Tog lite kort i köket imorse. Soffan fick jag köpa av han som vi köpte detta hus av. Den var redan vit och fin =)

Detta är en hörna i vardagsrummet. Madonnan har jag fått av mamma. Bokboxen kommer från Hjortgården som är en jätte fin gårdsbutik i Luleå (finns även på webben). Den vackra ljusstaken köpte jag på Cellbes.

En till bild från köket. Klockan ska dock målas vit!

Jag har ju ÄNTLIGEN fått tid att måla mina ramar =) jag har haft en hel hög liggandes i flera månader! Men nu här om dan så vart dom vita och i dom satte jag kort på Edvin =)

Mycket nöjd med resultatet. Dom står på en hylla i vardagsrummet.

Igår var jag och Edvin till stan. Fick födelsedagspengar i tisdas med posten =) så då ville jag unna mig nya gardiner som jag sett på Åhlens förut. Som tur var så fanns dom kvar =) så ljuvligt turkosa och fina! Hänger i köket =)

Var in på Indiska också och köpte denna vackra lampa till hallen =) köpte även en att ha i sovrummet!

För nån vecka sen hitta jag denna söta trästol till Edvin för bara 20 kr på Pingstkyrkans Seconhand/Allmosan i Skellefteå.

Målade den vit =) vart jätte fin!

Imorgon ska jag till barnmorskan och lyssna på bäbisens lilla hjärta =)

Anders fyller ju år imorgon (jag idag, han imorgon) så på lördag slår vi många flugor i en smäll och åker till Svansele på vildmarks centret och äter lunch tillsammans familjegänget!
Ska bli himla trevligt. Vi ska äta vildmarksbuffe =) min syster fyllde år förra veckan så henne ska vi också passa på att gratta då!

Blir mycket umgås i helgen =) roligt roligt!

Nee mina vänner, nu ska jag ta och förbereda middan! idag blir det ugnsstekt lax i sås med potatis och en sallad till det.

Imorgon ska Edvin få ge pappa hans pressent som han köpt ;P boken " alla världens traktorer" , haha. Tror d kommer bli en uppskattad pressent!

Kram på er!

6 kommentarer:

Vi i Villa Ville kulla sa...

Såååååå söt han är din lille Edwin helt under bar!!!
Jättefina gardiner du har hängt upp!!!
Passar på att önska dej en mysig helg!!!

Lotta

Familjen R sa...

Hej!
Falafel är gjorda av kikärter. De receptet jag gjorde igår skulle man ha kokta, ibland är det på endast blötlagda kikärter.
Man mixar dem i matberedare tillsammans med gullök, vitlök, mjöl och lite kryddor, sen formar man bullar eller biffar och steker dem. Billigt, nyttigt och supergott.Speciellt tillsammans med vitlökssås och nån salsa. Man kan ha ris eller pommes till, eller äta dem i pitabröd.
Trevlig helg/Malin

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och en liten prins i magen ♥ sa...

Så fint ni har det! :) Kram

Cc sa...

Grattis i efterskott! Så fint det blev när du målade. Kram

Pite ByggnadsvårdsErica sa...

Oj, det var verkligen många födelsedagar på en gång :-) Grattis till er allihop!

Hösthälsningar Erica Pite Byggnadsvård

Majas skafferi sa...

Hej! De där gardinerna har jag oxå kollat på! Jättefina.Åhléns har mycket snyggt! Ramar har jag med liknande dina men jag behåller dem som de är jag..blir nog fint mot vår snart vita hallvägg!
Ha det gott!