lördag 28 januari 2012

Blafre!

Blafre har verkligen hur söta och fina saker som hellst! Kolla bara in dessa fina plåtburkar :) jag vill ha alla! Och några till ;)


Idag är det 5 dagar övertid för bäbisen i magen :( och jag behöver nog inte säga att jag är LESS!
Jag vill inte gå över nå mera nu. Speciellt inte nu då jag känner att det är en förkyldning på gång. Både Anders och Edvin är förkylda.
Så det var ju inte alls oväntat att jag också skulle bli d.

Idag har vi bara tagit d lungt. Varit iväg och handlat lite, sen har vi sett några filmer :)
Den gamla filmen "Det Våras För Slummen" som var riktigt rolig!


4 kommentarer:

Nellie sa...

Hoppas att bebisen snart bestämmer sig för att det är dags! Förstår att du är otålig. Jag blev igångsatt 1 dag+ med nr 1. Tvåan kom några dagar sent. Men trean behagade vänta i 16 dagar!!!! Det var jättejobbigt att vänta då! Min mamma ringde typ 100 ggr/dag för att höra om det hade hänt något. En dag drog jag faktiskt ur jacket för att jag inte orkade höra frågan en gång till. Dröjde 1,5 tim, sedan kom grannen och hörde sig för. Han hade blivit utkommenderad av "dyra modern" för att kolla om jag var hemma!!! Jag gick t o m tillbaka till jobbet och arbetade lite extra dag 10 t o m 12. Jobbarkompisarna trodde inte det var sant när de såg mig på plats igen. Och att jag var helt knäpp som jobbade fastän jag var föräldraledig! Men jag orkade helt enkelt inte vara sysslolös längre då. Allting var ju redan klart (många gånger om) där hemma, och barnen var ju i skolan på dagarna. Ha det bra nu, och försök att njuta lite av att du får sova på nätterna! Ser fram emot att snart höra om bebisen.

evelina sa...

Förstår att tålamodet börjar ta slut. Skickar massa styrkekramar till dig!!! Jättefina burkar, du kan ju gissa min favorit hehe

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej Lisa !
- Förstår att du är less att gå och vänta på bebisen ska vilja komma ut ! - Du kanske skulle äta surströmming, det tipset fick jag när jag väntade mitt första barn ;)
Jag tänkte testa det, men på morgonen innan surströmmingskalaset ville hon ut !
Håller mina tummar och önskar er all lycka !
- Tack för din gulliga kommentar ♥
Kram Anneli

Solgården sa...

Kul att jag hittade hit då hittade jag även till House of Hedda, stört härlig butik!
TAck för tipset