onsdag 11 januari 2012

Den som söker skall finna..

Äntligen ! Som jag letat en redahylla i mindre strl att ha ståendes på köksbänken och vann idag en budgivning =) är en i trakterna som har den,så det e bara att åka och hämta :) ja jag e GLAD! Dock är d bara 4 lådor som e av glas, dom andra plast.
Så jag tänkte försöka få tag i glaslådor till hela då det e finast :)

Annars så är väl d mesta som vanligt. Vi går och väntar på att bebisen ska komma nån gång :)
12 dagar kvar till BF idag. Träffade en bekant på stan idag som tyckte att magen sjunkit mycket och hon trodde inte att jag skulle behöva vänta 12 dagar,jag hoppas innerligt att hon har rätt!
Jag vill ha min lilla bäbis hos mig nu :) mysa och snusa och njuta av livet!

Nu nån dag hade jag tänk ta mig ann ett pyssel projekt. Jag har ett gammalt fönster som jag tänkte pröva klä med spetstyg och sätta en ljusslinga bakom så d blir som en lampa med mysig belysning :)

Ta hand om er ! Kram

2 kommentarer:

Helenas blogg sa...

tack ska du ha=) sånna kommentarer värmer=), GKs ligger i Morjärv, det är efter e4:an på väg till Överkalix...dom har lite smått och gott, från kläder till tyger och krukor och pynt...ungefär som dollar store. ska försöka ta tag i och fota soffan i Alexanders rum, håller på med annat projekt just nu=)man blir så ivrig när man hittar på ngt nytt så man pysslar nästan bara med det så man får det i ordning så snabbt som möjligt, iallafall e jag sån=) Hadé

Lisa Ögren sa...

Så fin!Jag har en liten låda i glas du kan få ta.. tror jag, ska leta efter den:)