torsdag 12 november 2009

Julkänsla!

Ja nu får man sig allt julkänsla då man tittar ut genom fönstret och ser hur vitt och vackert det e =) dock är det -10 grader ute, brr! Det tråkiga är att nästa vecka ska d vara plusgrader och regna =/ neeeeeej! Jag vill ha min snö kvar! Suck..
Ser ni bokmärkena på bilden nedan ? Dom finns nu på tradera om du tycker HÄR!

Idag har jag gjort lite ärenden och unnade mig bland annat då denna bok :D Jeanne d arc livings Julbok :D vet inte vad dom ligger på för pris, men jag gav 225 kr för den och har mig för att d var nog ett bra pris =) köpte även en slags fejkblomma som är nån meter,man kan linda den runt ståltråd och får då en fin krans. Jag kan visa sen då jag fått min kamera åter i helgen!
Sen så har jag vart på Återbruket en sväng, hittad en söt liten lucia klänning för ett väldigt liiiitet barn, den va så vacker så den ska jag hänga på en fin galge i sovrummet! + ett slags julgransglitter med änglar på =) det bästa var nog babybjörnselen för 20 kr ! fynd fynd!

Min mor och syster var till Luleå i söndas och hämtade en barnvagn åt mig jag köpt :D endast 1000 kr och precis ALLT följde med , nice! Sen så har jag fått en vit spjälsäng och idag ska jag och kolla på en bilstol/babyskydd. Har en babysitter och ett babygym på G på tradera, men det verkar vara fler än jag som vill ha d =/ e så synd då man hittar nåt man verkligen vill ha!

Innan jul blir det en tripp till Ikea med mor för att köpa lite saker också. Täcken,kuddar, sängkläder till spjälsängen mm. Igår var vi till Piteå en snabbis, hittade babykläder och kläder till mig själv på halva reapriset =) kul! En så söt tunika i rosa,påminner om Odd Molly. Hittade även världens sötaste benvärmare på Cubus, vita virkade med satinband på som man knyter rosetter med :D

Nu är jag i 4 månaden och magen bara växer och växer känns d som..haha! Man börjar känna sig lite eländig utseendemässigt,speciellt på huvvet, håret blir fett för ingeting och stripigt. Så igår unnade jag mig en brun hårfärg och är mycket nöjd med det fina resultatet =)

Imorgon åker jag hem till min käresta! Ska bli skönt :D jag vet inte vad vi ska hitta på i helgen, men nåt har man alltid att göra. Sen jobbar jag bara mån och tis, sen ledig en heeeel vecka :D ojojoj så skönt! Då vet jag att då ska jag rensa baldn saker och ting jag har! Har alldeles för mycket saker överallt, en del sänker jag till myrona, röda korset eller nå. Och en del kanske jag her på tradera.

Nu ska jag avnjuta en kopp te och ta d lungt innan jobbet hägrar.. kram på er och ta hand om er !

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Hej Lisa!
1000 tack! Nu har jag mailat dej.
Visst är den härlig julboken!
Mysigt att magen växer på, jag har ju 2 barn o blir sådär nostalgisk när jag ser magar o riktigt småttiga bebisar. Men- här är det färdigt.
Vi hörs! Kram Cilla

Allt å lite till sa...

Hej!
Tack! Blev själv väldigt nöjd med både bänken och trappen. Tänk vad lite färg kan göra! :-)
Hur står det till med dig nu då? Inte så länge kvar till ni ska på ultraljud nu va? Så spännande! Det är verkligen en häftig upplevelse. Speciellt när man väntar sitt första barn och inte varit med om det förut. Ha en trevlig helg!

Sjabbig men chic sa...

Oj, vad du har grejat. Jag hoppas att du får en helt underbar helg!

kramis Lisa

Alexandra sa...

Hej, vad fint med allt julpynt. Tack för tipset om tomtemössorna.

När i april är det du ska ha, min lilla krabat föddes den 25 april:)

Kram Alexandra