måndag 9 november 2009

Snö snö och snö =) mysigt !

hej på er ! Vi har haft en bra helg =) I fredas var vi till Skellefteå, handlade mat på Willys och Anders var snäll och köpte mig nya rejäla vinterkängor =) Tack !
Det har ju snöat en hel del hära också, ca 12 cm har d kommit. Så jag har städat undan sommar/höstsaker från bron och gjort julfint redan nu ;) kunde inte låta bli!
En zinkhink med en gran i, och en hink med ljung och enris i. också satte jag en lykta i varje hink =) skulle så gärna vilja visa er hur fint det är, men jag har lånat ut min kamera så vi får ta d till helgen helt enkelt.

Har även haft främmade + att vi hälsa på folk. Jag har städat sovrummet och andra delar av huset + fågelburar. Liiite julsaker har dykt upp i köket ;) 2 minre granar och lite annat smått och gott, hehe! Det e så mysigt och fint! Gjorde en hylla idag av ett gammalt fönster och en tavellist och som upphängning häftade jag fast ett spetsband med hjärtan på. Ni får se det sen också då kameran är åter.

Här kommer mina 2 senaste tradera fynd ;)

Detta är en gammal asklåda till en kamin. Köpt av "suedeco" som inhandlar sina saker i Frankrike =) mycket bra och seriösa säljare !


Som jag letat och velat ha en sån kyrka nu till julen, vit och vacker =) dåligt med sådanda, men fick denna billigt på tradera! hade nog tur, dom andra var det så högt pris på!
Bäbisen växer i magen och magen växer ,hehe! Vecka 16 på onsdag, alltså 4 månader gången. Känns bra och jag mår bra ändå måste jag säga. Förutom att jag hade förjävla ont i ryggen i lördas, men d var nog för allt jag slet och stod i med här hemma. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi ska på Ultraljud =) jag längtar massssssor!
Sen så var min mamma och syster snälla och hämtade en barnvagn åt mig i Luleå =) den e svart,brun och mossgrön. Neutrala fina färger =)
Sen så skulle jag vilja ha tag i en vit spjälsäng, den ska ju matcha sovrummet lite ;P

Imorgon bär d av till Älvsbyn igen för 4 dagars jobbande, men har så korta turer och det e skönt. Så hinner man med lite annat också. kanske man åker till pite eller luleå nån dag, skulle vara kul!

Nee nu ska jag hämta posten, göra upp eld i kaminen och göra mig en kopp te ! Kram på er...

9 kommentarer:

långbergets vita rum sa...

hej lisa!

jag har skickat ett mail till dig,vet inte om det kom fram?du kan ju kolla!

ha det gott!! =)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen, ser att du varit till stan och shoppat. Även jag letar vinterskor och extra mycket nu när snön kommit.Men jag har kommit på hur dom ska se ut och just därför finns det inga skor till mig.
Kram Theres

Lina sa...

Ja men visst är hon !! :) Ser att du snart ska på UL gu va kul !! spännande ! Ska ni ta reda på kön ?? de gjorde ju inte vi !!

Märta sa...

Fin kyrka du har köpt dig! Här har vi ikväll fått lite snö men till helgen ska vi få 8+ så det blir inget vitt här på ett tag. Sköt om dig och var rädd om den lilla magen!
Ha det gott!
Märta

Vit som snö sa...

Fina saker du hittat! Gillar kaminlådan! O kyrkan är ju vacker. Jag har en fast med rött tak som jag inte haft framme på ett par år, nu ser jag vad som ska hända med den- taket ska bli svart! Snyggt!!!
Vad du är gullig med bokmärkena! Du kan väl maila mej pris med frakt o allt på cecilia.boman@hotmail.com
Sköt om dej o bebben:-)
Kram Cilla

Inspiration i vitt sa...

Förstår att det blv fint när du pyntat och stått i. Bäbis mage är underbart.
Kram på dig/Ingela.

Västbacken sa...

Åååh vilken fin asklåda.

Må bra

Lotta

Anna sa...

Hej Lisa! Jag jobbar på Polardörren i Öjebyn. Säljer ytterdörrar med andra ord! Du?

Färjtorp sa...

Hej! ÅÅ fina saker du köpt på tradera. Det är så himla bra med tradera, jag tror minsann jag oxå har handlat av den säljaren nångång =)

Kul att få se din pyntade bro sen!
kram johanna