lördag 17 april 2010

Vilken besvikelse!

Igår var vi på Majs begravning, den var så himla fin och fridfull. Maj är en äldre kvinna som bodde här i byn med sin man Ove. Dessa människor har hjärtan av guld och har alltid varit så gästvänliga och snälla mot oss =) men tyvärr så har Maj's liv här på jorden tagit slut =/ och nu sover hon gott.

Efter vi hade varit dära så tänkte jag att vi kan väl liks väl åka och hämta kommoden som jag skulle köpa. Så jag ringde till kvinnan och vet ni vad? Så himl fräckt! Hon hade sålt den till nån annan =/ jag vart så besviken!Jag sa att jag pratat med hennes man dagen innan och att vi bestämde att jag skulle få köpa den och att jag skulle höra av mig i helgen så skulle vi bestämma tid och dag för köpet. Då sa hon att d var först till kvarn som gällde och att en karl hade kommit och hämtat den samma dag som jag ringde, fast efteråt. Sååå taskigt av henne! Klockan var ju så mycket då jag ringde, så jag tänkte att inte far vi så sent och hämtar nåt. Så d var den kommoden det =/ jag har letat i minst 2 år efter den modellen ju! Men nu e d väl bara leta vidare då!


Detta är min pysselhöra på övervåningen :D fick skrivbordet av en äldre dam och gissa om man vart glaaad ;P


Hur går d med magen då? Joda den e stenhård som en kanonkula ;D fast jag mår bättre i magen nu!*peppar peppar* Men ryggen börjar bli rejält sliten =/ så min plan för denna helg är väl att ta d rätt så lungt! Babyskyddet står redo för avfärd ;P


Spjälsängen är bäddad och klar för längesen ;D musikmobilen spelar nallepuh!

Helt klart redo för lilla hjärtat! på hyllan ovanför är d ikea korgar med pyjamasar och lite speldoser i. och i runda lådan e det pytte småa sockar ;P hittade den vita fina filten från england på röda korset..
Idag är d grått och mulet ute, d till och med små snöar =/ vem har beställt snö ? Huvvva..
Tänkte göra en LCHF pannkaka (recept finns HÄR) idag och en panacotta med jordgubbar!

Och nu ska ni faktiskt få höra nånting riktigt kul! Anders kom just in och berättade att våra höns äntligen fått kycklingar :D dom har legat och ruvat, och nu äntligen har äggen kläckts idag! ;D
JIPPIE! Så nu ska jag klä mig och gå ut i ladan med kameran i högsta hugg och fota dom små liven :D för dom e ju för sööööta!

Ta hand om er ! kram

PS ! Här kommer lite bilder i efterhand :D detta är vårens kycklingar ! Söta som socker är dom <3


Denna gråa lilla fluffsötis är helt klart favoriten :D

19 st kycklingar än så länge, och en höna ruvar än! Får se vars detta slutar =)
Men dom rackarna hann föda innan mig ;P haha..

8 kommentarer:

Vit som snö sa...

Vad kul med kycklingar! Fast jag hade nog hellre sett att det var du o Anders som "kläckt" Hihi
Dålig stil med kommoden, förstår om du blev irriterad!
Ja fyy vilket väder!!! Snö! Vem vill ha det?!
Om vi inte hörs innan kläckning så all lycka till er!!!
Kram Cilla

Katta sa...

Vad tråkigt med kommoden, förstår att du blev besviken.Men det skrivbordet är ju helt superfint! Mysig liten pysselhörna och så mysigt du gjort och förberett för bebben.Njut och vila så gott du kan fram tills det är dax nu, kraam Katta

Anna Eriksson sa...

hörru Lisa.. babyskyddet är inte redo att användas för en pyttebebis.. du måste flytta ner bältet till de nedersta hålen!! annars sitter inte bebben fast som den ska, bara så du vet det :)
//Anna

Maria Albin Leo sa...

Men herreguuuuud så söta, jag och Albin tittar förbi sen när vi är utom risk att smitta någon. Kanske ni hinner på BB före man vet ju aldrig =)

Lisa Ögren sa...

Förstår att du blev irriterad över kommoden, synd den var ju så fin..
Du kommer säkert hitta nån ny i sommar, nu när du blir mammaledig kommer du ha all tid i världen fara på loppisar.
Jag måste ju ta barnen och komma och hälsa på de söta kycklingarna... Mary är så förtjust i all ''pippiar''.

Helenas blogg sa...

ok=) tack för tipset, det visste jag inte=) hadé

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Såna söta små kycklingar! Men de växer ju upp så rackarns fort, så man hinner inte med... Och bara fyra dagar kvar... läste jag! så spännande!
Men det var ju förargligt med kommoden... Så ledsen man blir...
Hoppas att du snart hittare en annan!
Kram
Marie

where the forest end... sa...

"fågelrummet" för mig är TYVÄRR ett rum i vårt hus som har hemsk tapet med tilhörande bård med fågelmotiv! Vi har inte gjort om i det rummet än ;)

Nu ska jag stressa till jobbet!

/charlotta