söndag 31 oktober 2010

Lite bilder...

Bilderna fixar man via ett program som man laddar hem som heter polardroid.
texten har jag sen lagt till på Paint =)

Var ju på stoooor loppis i lördas. Hittade massa fina kläder åt Edvin =) bodysar, byxor mm!
Visst fanns d mycket gamla saker också,men allt var jätte DYRT =(
Det enda jag hittade till hyffsat pris som jag köpte till mig själv var 2 gamla glasflaskor och två par kortlekar. Hittade faktiskt gamla nötta söta vita barnskridskor, dom hänger nu i hallen på väggen =)

Fått tag på en ny bilbarnstol åt Edvin =) kollade på blocket,men den som jag hittade kostade 1500 och var från 2007. Men dagen efter fick jag reda på att dom hade NYA bilbarnstolar på barnenshus för bara 1400 kr,och dom kan ha dom tills dom är 6 år. Så vi slog till =)
Känns ganska så säkert också då man har köpt en som är ny.

I veckan tänkte jag att vi skulle ha åkt upp till Älvsbyn till min mamma och pappa =) vi ska hämta bilbarnstolen, för mamma var snäll och gick in på barnenshus åt oss och köpte en.
Också är det ju faktiskt hantverksmässan i Luleå på arcushallen =) den är faktiskt rätt så rolig att gå på. Vi brukar vara dit varje år.

Idag bär d av till stan. Det ska handlas en del saker, köpa present åt Maria som fyller år imorgon också handla mat på Willys =)
Ha det så bra och ta hand om er ! kram på er alla !

2 kommentarer:

anna sa...

hej!

Såg att du kommenterat i evelinas blogg om ugglesängkläder från jotex...finns dom i spjälsängsmodell? hittar bara vanlig storlek. Hoppas du kan hjälpa mig för dom var sååå söta ;)

Maria Magnus Albin sa...

Jättefina bilder och vilket bra pris på barnstolen =)