lördag 4 juli 2009

Dagens fynd..+ trådrullsställ till salu!

Hade nyss skrivit ett låååångt inlägg, också kommer jag åt en knapp och allt är borta, SUCK !
Det är då man vill slå sig i huvvet med en stekpanna ;)

Nåja, loppisen idag är avklarad och d gick fort! Hittade 2 fina saker, en super gammal häftig lampskärm i plåt + en gammal sak, 20 kr tänkte jag att jag skulle ge för detta.
Men då sa en gubbe att jag inte får köpa sakerna styckvis så, utan jag måste köpa hela lådan för 50 kr. Bara för att han inte ides packa upp allt...suck!

Nåja, jag gav han 50 kr och sa att jag tar hela lådan. väl hemma började jag rota i lådan, och kan säga att 50 kr va inte mycket för allt jag hade i den =) WOHO! Den var ju full i fina saker =)
silverbrickor och pokaler i massor, en gammal tekanna i silver med mönster på, antik tesil, ett byst (heter d så?) i gips, gamla korgar, jätte gamla registreringsskyltar från nåt fordon, glas, gammal trähyvel mm!

Visst va det en del saker jag inte vill ha kvar, men dom sätter vi i loppis kartongen min, så säljer jag det i sommar =)

Hittade en lampa jag ville ha också, en golvlampa med träfot också var det 2 stora vita gamla vackra skärmar på den. MEN gubben skulle ha 300 kr för den! Så d fick vara...

Hinner inte fota allt idag, så d kommer nån dag framöver =)OBS ! OBS ! OBS!

Jag har fått tag på ett jätte stort gammalt trådrulls ställ. Kommer sälja det för 550 kr , eftersom jag redan har ett. Detta är med 3 "sektioner" i bredd för att rymma många trådrullar på. Jag kommer lägga ut d på blocket, men säger det hära också om nån är intresserad ? Jag skickar det inte då det är så stort,men jag kan ordna leverans till Skellefteå eftersom jag jobbar dära. Vill ni köpa d och hämta d så bor vi mellan Piteå och skellefteå, mot byskehållet.
Har ingen bild på det än, men d kommer. Är du intresserad maila mig på Lisa83an@hotmail.com2 kommentarer:

Lina sa...

Heey!
aaa .. de är sjukt varmt här!
Men igår kom regnet! Sweet! ;D
Sa´knar dig me!
pusskram

långbergets vita rum sa...

hej! ser att du fyndar =) jag har inte varit på en enda loppis sen den i högheden :( barnen KRÄVER att vi ska tillbringa dagarna på badstranden hihi..
men kanske jag hinner framöver nu när det är lite mulet.

ha en fin söndag,kram!!