fredag 3 juli 2009

En underbar dag =)

Idag har det varit en toppen dag =)
Jag överraskade nämligen Anders med en "picknick" och båttur ute på Stackgrönnan idag. Det ligger utanför Skellefteå, ca 1 mil mot hamnen. Där finns Cafe Kajutan. Det är ett så fint ställe också kan man åka båt med Älvsnabben ute på Skellefteå älv =)


Båten syns på bilden lite, till vänster ! Efter det for på Willys och handlade lite. På vägen hem var det en loppis i en by, gissa vem som trånade och sa "ååå LOPPIS"!
Men Anders frågade faktiskt om vi skulle stanna till =) och sjävklart gjorde vi d!
Det var på gården hemma hos några i en by som heter Frostkåge. Fanns allt möjligt.
Till och med Anders gjorde ett fynd =) en fisketrådrulle.
Själv hittade jag en virkade gammal stor duk, en vindruvstång och en gammal sak som jag är osäker på vad det är. Men jag ska fota den och lägga ut så får ni se.

Kommer ni ihåg lamporna som jag köpte på Myrorna ? Dom är målade och vart super fina =) jag är så nöjd som det bara går att bli! Har även målat en tavelram, en rakspegel....också rååååkade jag måla våran toadörr ;P haha ! Men dörren vart mycket fin =)

Ska stå på en loppis och sälja den 15/7, så jag håller på och rensar och plockar ihop massa saker här hemma som jag inte vill ha kvar. Förresten så är d loppis imorgon i grannbyn, Lisa ska dit så klart =) hehe ! Sen så har d öppnat en sommarloppis i en by en bit bort (Islandsbäck) så dit ska jag nog göra ett besök.

Nee, har massor att göra och egentligen inte tid att sitta hära...
Ta hand om er nu =) så kanske d kommer lite fyndbilder på söndag!

Kram kram och trevlig helg =)

2 kommentarer:

Fia... sa...

Halloj!!!
Tack så jättemycket =)
Diskstället är jag supernöjd med!!!
Spännande att se dina fynd sen =)
Kram Fia

Majas skafferi sa...

hej! Det var en hel fynd du visar!
Visst är det kul med loppisar, jag har börjat min semester nu,så jag vill också ut och rota runt i loppislådorna :)..Ps! skulle behöva sälja av lite av mitt eget med! Ha det!