måndag 6 juli 2009

En mulen dag...

Igår efter vi hade ätit en god middag så tänkte vi att vi går ut och går. Nåja, vi hann inte många meter utanför gården innan d började regna =) äntligen! Som jag längtat!
Nåja, vi gick en liten prommis ändå, vi är ju inte gjorda av socker ;)

Sen då vi kom hem gick vi och la oss, redan efter kl 18.00 . Men vi tog varsin tidning och la oss och läsa och koppla av, d behöver man ibland!
Jag fick ju mitt första nummer av "Klassiska Hem & Antik" igår. En jätte bra tidning =) är så mycket vackra bilder i den, man får mycket inspiration.

Imorse vaknade jag kl 04.30 av radion som startade, Anders sätt att vakna på mornarna. Jag låg och drog mig, men klev upp kl 5 ändå.
Då Anders åkt åt jag frukost och tog mig sen ett bad , så skönt =) öppnade fönstret till badrummet så d fick komma in frisk luft medans jag låg i det varma badet,ljuvligt!
Känner mig väldigt trött idag, och lite sliten. Men ska i allafall åka iväg på min lilla tripp till Islandsbäck och kika vad dom har dära.

Nee nu ska jag gå ut och se så hönsen och kaninerna har mat och vatten. Blir väl fram med lien och slå gräs åt kaninerna. kanske låter lite gammaldags ? *haha* Men dom älskar färskt gräs, och slå det med lien är enkelt och praktiskt och miljövänligt =)

Lägger ut en bild på dessa igen med hopp om att nån ska veta vad det är ;)


Ha en bra dag och ta hand om er =) kram Lisa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

undrar om man naggar bröd, ex mjukkakor med dem?
/AnnaPanna :)

Jessica H sa...

Hejsan!
Såg att det är några år sedan inlägget gjordes, men du kanske fortfarande undrar vad det kan vara?
Jag TROR att det kan vara Häcklor (eller delar av) som användes till Lin...
Mer info hittar du här: http://www.domboksforskning.se/foremalslexion/hackla.htm