måndag 6 juli 2009

Här kommer fynden...+ annat också!

Har ju gjort lite nya fynd =) också kommer bilder på annat också som jag målat eller fixat till! Är ledig idag =) skönt ! Så då blir det att fixa och dona här hemma. Fortsätta att rensa och plocka ihop saker till Loppisen. Det var visst gratis att stå dära =) jag frågade om jag fick ha ett litet bord brevid bilen eftersom min bil är så liten, men då sa dom du får ha bil, släp, bord vad du vill =) så jag ska försöka fixa ett bord! Alltså den 15/7 kl 18.00-22.00 i Stavaträsk utanför Skellefteå! Kom dit och fynda =)


Garnvindan har fått sig en ny blomma då den förra har gjort sitt.

Jag har ju faktiskt gjort en liten uteplats i våran trädgård, brevid fåglarnas voljär =) kanske inte så vackert, men bättre än ingenting ;) är ett gammalt vitt nött skåp som jag lagt en vaxduk på.

Hittat nå utemöbler i ladan. Bordet är rött så det fick sig en söt vaxduk =)

Toalettdörren som vart vit =)

Denna tesil va i min "50 kr's" fyndlåda =) den är så vacker! kommer passa bra till min samling!

Den lilla stolen fick bli vit här om dagen =) brickan som flaskan står på var också i 50 kr's lådan..den är helt otroligt vacker, men så missfärgad =/ hur får man den fin igen ?

Denna hittade jag igår för 1 kr, tycker den va som söt.

Skoblock som jag hängt på dörren i hallen.

Den gamla rakspegeln fick bli vit, den hänger i trappen.

Detta vackra gamla nattlinne hittade jag igår för bara 25 kr =) det är så vackert med spets och gamla vita knappar! Ska hänga i sovrummet som "prydnad".

Visst är den frän denna lampan ? Den är verkligen gammal =)

Nuvarande möblering i "klumpen".

Det växer blåklockor vid våran bro =) rätt så sött !

Denna var också i 50 kr's lådan, den är så fin!

En gammal gelatinburk till min samling.

OBS! vad i hela fridens tider är detta ? Jag hittade en i fredas på en loppis och den andra följde med i min 50 kr's låda...

Gamla fina flaskor med porslinskork =)

Detta är ett gammalt fiskeredskap. Hittade det ute i ladan =)

Detta vackra fat fyndade jag igår på loppis, och vet ni vad jag gav för det ? 1 kr !Det är vad jag kallar fynd =) det tyckte han som tog betalt också!

Det bästa är att det fanns 3 st sånna fat! Ett mindre och två större , 3 kr för 3 vackra gamla fat =)

Älskar gamla böcker av olika slag. Här har vi en atlas och en ordlista från 40-talet =) + en almanacka från 1929, det e gammmal ;)

Ett byst, det var också i 50 kr's lådan !

vackra Bacopan blommar för fullt ute =) en vacker sommarblomma jag varmt kan rekommendera!
Det var allt för denna gång =) imorgon ska jag åka på en liten tur till Islandsbäck (rätt så nära) och kika, dom har öppnat cafe och loppis dära!
Förresten så har jag och min kära mor planerat in att hon ska komma hit helgen den 31/7 =) och då ska vi ränna runt. Jag ska ta henne till loppisar, cafe, visa mitt jobb osv !

Ha en bra dag !! kram kram

6 kommentarer:

Katta sa...

Oj oj oj vad många gamla fina saker du visar. Lampan är grym. De faten har du verkligen fyndat, jag köpte ett ensamt likadant för 20:- på S-holmsloppis! Kram Katta

johanna sa...

oj va fint ni verkar ha det och leva ett sånt där mysigt liv ute på landet, jag är Avundsjuk !!

Fröken Fräken sa...

Oj, herregud människa vad du fyndar! Jag ligger verkligen efter! Jag vet ju vad de där träplattorna med vassa piggar är till för, egentligen, men jag kommer bara inte på det just nu...?!?
Kul att du gillade mina ramar med spets i! :-)

Mamma Millan sa...

Go kväll & Tack för din rara hälsning!
Du undrade om mormorsrutorna!
Virkade lite sådana somliten..men mamma fick ftiska upp minnet på mig!! Men annars finns det beskrivningar i olika tidningar o så:)

Sååå mycket vackra fynd!!!!Väldigt vad du shoppat...ska du på baklucke loppis? Kul,,,vi stod på loppis i våras 4 helger...kul,,,fick ihop 5000 !!! ska köra lite i höst igen!


Ha en finfin vecka !!!
~~♥Massor av kramisar Millan ♥~~

Mamma Millan sa...

hej igen..."mockapären" nedan..är den stor nog till present snören? Lite sugen...vad ska du ha för den...lata jag...kan ju givetsvis gå in på blocket o kika!

Mia sa...

himla va mysigt ni verkar ha de =) oxå hoppas jag man får se dej på klassträffen den 18 juli. Många kramar från jag