onsdag 1 juli 2009

"Loppat"

Idag då jag slutade jobbet bestämde jag mig för att åka på en tur och få lite skön egentid =)
Det bar av mot Burträskhållet, men först ett stopp på myrorna. Hittade en gammal korg, nån bok och 2 lampor som blir mitt nya projekt =)
Visst är den söt ? Det var 2 st dessutom. Ska måla trät vitt, kommer bli så himla fint =) ska ha dom uppe i vardagsrummet !
Sen hittade jag en sån vacker vit mugg med rosor på, från Italien =)

Och lite gammalt stoppgarn som jag ska ha i en glasburk i köket...

Sen bar d av på loppis till Falmarksheden. Var inte så svårt att hitta dit. Kör mot burträsk och precis innan hjoggböle tar du av till väster, det står en skylt "LOPPIS". Dom har öppet 12-19 lördag-onsdag. Hon sa att det som står i Skellefteåguiden ej stämmer, det är felskrivet!Där fanns det massor med roliga saker =) hittade lite smått och gott som jag vart nöjd med!
B.la dessa söta kuddfodral som jag ska ha i kökssoffan!Denna spegel och hylla ärså fina =) dock i helt fel färg, men efter lite spraymålning kommer dom bli så tjusiga och ska få hänga i trappen!


JIPPIE! En till trådrullshållare =) fast en liten denna gång! Så himla fin =)

Denna var för söt. Den satt i en slags ram också va den utfyllt med stoppning. Nån slags väggdekoration. Men jag tänkte hänga den på en vitmålad galge =) bara jag får tag på nån som passar...

Änglar i betong =)
Så har du möjlighet, åk till Falmarksheden på loppis! Jag har så mycket saker här hemma så jag funderar på om man skulle göra som många andra och ha en loppis hemma?! Vi har ju dessutom lada och loge, skulle va bra om man fick in allt under tak nånstans också kunde man ha en skylt uti vägen bara =) ska höra med min käresta vad han säger. Så slipper man konka iväg allt på nåt ställe och betala avgift för att stå dära. Vi har ju ändå 5 mil in till stan och här passerar d ändå en del bilar. Nee nu ska jag göra lute nytta här hemma. Se om jag kanske målar lamporna.

Ta hand om er =)

2 kommentarer:

Lisa-Maja sa...

Hejsan!
Vilken tur du har på loppis, massor med fina saker. En så´n där trådrullshållare skulle jag gärna vilja ha... och allt det andra också för den delen.
kram//lisamaja

pysseltanten sa...

Vilka fina fynd du gjort!
O vilken myysig blogg du har..
Första gången här...kommer absolut att återkomma!
Ha en fin torsdag...=)))
Kraamizar Git