lördag 28 november 2009

Shoppingdag !



Igår åkte jag och en kompis till Piteå för lite shopping :D först återburket i Öjebyn, hittade en lykta, en ängel och en body som det står " gullunge" på ! Sen Röda korset där jag och Lena hittade en massa julpynt för nån ynka krona ;) dom hade 3 julgranskulor för 1 kr, så jag köpte nog alla dom hade i silver ;) haha ! Sen dollar store. Och vad hade dom dära ? Joo Lisa fyndade ;) ni vet sånna dekorationskronor i svart...


Dom hade sånna på dollar, 2 pack för bara 150 kr ! har nog en liten plan för dom ;) så klart! Sen åkte vi till Granngården, Lena skulle ha kattmat och jag var nöjd för dom hade vita hyacinter dära för 15 kr st :D så 4 st handlade jag med mig som ska planteras nånstans imorgon då jag åker hem till min käraste! Efter det vart det stan! På Kappahl hittade jag dessa två söta tröjor =) den röda ska jag ha på julafton så klart ! =)








För att inte glömma att vi även var in på Barnens hus innan vi for på stan, och jag hittade en sån fin babysitter på nedsatt pris =) och dessutom är den samma färg som vagnen ! Så jag slog till och den är nu i min ägo!





RIMA i stan är återförsäljare för panduro och där hade dom dessa söta små vita fåglar som blir så fina nu till jul =) men självklart får dom vara framme året runt ! Köpte mig även stora änglavingar som ska få vara på övervåningen, har ett par just nu i hallen... Jag hittade säkert nå mera, jo små silverfärgade hjärtan att hänga i julgranen och ett så fint shabby skrin inne på Jysk! Bara 69.50 tar dom för dom...



Köpte ett änglaspel också, men d var bara skräp och ska lämnas tillbaka =/
Sitter och kikar på Ikeas hemsida efter lite saker till bäbben. Ska köpa madrass och sänkläder till vagn och spjälsäng + annat smått och gott. Hoppas på att kunna fara dit snart ;)
Idag är d vecka 19+1 , alltså bara 6 dagar kvar så har jag gått halva tiden! Kan ni fatta d ? För d kan inte jag ;) haha ! På fredag ska vi till våran jätte gulliga barnmorska i Byske och lyssna på bäbisens hjärtljud =) spännande! Få se om min sömn blir bättre, inte sovit så bra nu två nätter och ryggen gör lite ont.
Imorgon åker jag hem till käresta =) så sköööönt! Men tillbaka igen på Onsdag för jobb...
Ni får alla ha en bra helg och ta hand om er =) kraaaaam !!!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte visa ett kort på barnvagnen ni köpt?

MArie sa...

TAck snälla:) Ni verkar också ha mysigt:) Hoppas du mår bra och att lilla pyret växer och frodas:)

Anna-Lena sa...

Halloj!

VAd fin du kommer att bli i dina nya kläder. Visst är det roligt att få köpa lite nytt. Det är ett himla bra gravidmode nu med tunikor och skärning under byst. Det blir så fint! Ser att vi köpt samma låda från Jysk. Skulle gärna haft några kronor med men tyvärr hag jag inten dollarbutik i närheten.

Hoppas att du får en mysig första advent!

Kram Anna-Lena♥

Jenny sa...

Hej ! Förlåt att jag inte svarat på den föregående kommentaren. Klart att du ska köpa en sheltie någon gång:) Zingo kommer från Sollefteå (Övik) o Pepsi kommer från Norrtälje.. Men om du ska köpa en sheltie tycker jag att du ska köpa där Zingo kommer ifrån, uppfödaren är riktigt duktig, är de något så vet jag att jag alltid kan ringa till henne - känner stort förtroende:)
Ang. Älvsbyn så trivs jag väl bra egentligen men känner att jag skulle vilja pröva på att bo någon annan stanns innan man köper hus o så - bara för att ha bott någon annanstanns:) Var bara riktigt less igår då jag skrev det där.. Älvsbyn är bra, men vill som sagt se något annat en stund omen de bara är luleå:)
Tack, försök nr 2 börjar snart :D Hoppas att du har en bra arbetsdag ! :)

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå Lisa!! Ojj va du fyndat mycket fint måste mee köpa den där lådan på jysk önskar dig en mysig advent massa kramar sussie

Fröken Fräken sa...

Du, det var en himla massa grejer som du slagit till på! Ibland kommer man ju in i värsta stimmet när man bara gör fynd på fynd :-)

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men vilka fina saker du hittade! Ja jag måste också ta mig en shoppingtur söderut!

Hoppas att du har haft en härlig 1:advent!

KRAM Anita

Unknown sa...

Åh så mkt vackert du fyndat! Kram petra

Mina Lantliga Rum sa...

hej lisa! du har nått att hämta hos mig,kika in på bloggen!

vill också har den där fina lådan! =)

ha en fin dag,kram!!