måndag 18 oktober 2010

Hemmifrån..

Idag bjuder jag på lite bilder hemifrån oss =)


Har länge suktat efter ett gammalt arkivskåp i trä, och när grannarna skulle flytta så fick jag detta av dom =) vilken lycka!

Haft denna glaskupa ett tag, utan fot dock.Men så hittade jag denna fot på en loppis, och den passade ju perfekt =) i kupan står den fina gamla bibeln från 1800 talets början tillsammans med en fin madonna jag köpt av en bloggare =)

Anders va snäll och satte upp min hylla från ikea i helgen =) ser lite trist och fattigt ut på den,men ska fixa till lite mera sen.

Satte upp en gammal hörnhylla i tvrummet. Ska dock "piffas" till så det ser lite finare ut ;P
Skorna har jag själv haft då jag var liten.

Denna söta kille med guldhjärta kom med posten från Gbg =) Det var Anders syster Britta med familj som hade skickat den. Den ska symbolisera Edvin,mammas lille kille med ett hjärta av guld. Tyckte det var så fint gjort av dom! Tusen tack till er.

Min present från mamma och pappa =) en ny kökslampa, en kristallkrona! Love it =) den är så fin! Också kan man ha ljus i den och tända med om man vill d =) kommer från Ikea.

Min mamma är också en "pysselfia" ;P hon köpte en fin lamfot i guld, sprayade den vit och sydde en fin ny skärm=) så söt och fin!

Edvins present till mig =) han vet preciiiis vad mamma gillar, med lite hjälp från hans mormor ;P

Hängde upp denna i hallen här om dagen och vart riktigt nöjd =)

Mitt paraply som jag loppade i somras för en ynka tia ;P då var jag nöjd!

Hade visst inte packat upp allt, här om dagen hittade jag mitt gamla allmoge skrin i en kartong. Självklart fick d åka fram =)

Också negativa tavlan då ;P hänger i köket. Ja den e så negativ,därför kan jag bara inte låta bli att gilla den av nån anledning ;P

har läääänge letat efter en "vispburk" och hittade en till bra pris i somras =) dock var den röd. Så sprayfärgen åkte fram ;D

Mitt kära vitrinskåp =) detta var i mörkbrunt trä då jag köpte d. Men efter lite vit färg vart d så fint!

Snön som kom då jag bloggade sist har i princip försvunnit =) sköööönt! Jag är nämligen ingen vinterdyrkare ;P haha.
Vi har haft en del främmande eftersom både jag och Anders fyllt år. I fredas var min mamma och pappa hära =) och igår var min syster hära med sina barn och käresta. Och nån dag i veckan skulle min lillasyster komma förbi =)

Det var läääängesen man var på nån loppis! Känner hur d rycker i "fyndartarmen" ,haha.
Men den 30 okt är det stooor loppis i Luleå på arcushallen,då vet jag en som SKA dit ;P

Imorgon ska vi till Finnträsk jag och Edvin. Vi ska på träff med våran "BB grupp". Jag har missat dom träffarna som vart innan pga sjukdom och annat. Men denna gång ska vi minsann åka och träffa dom andra =)

Sen får vi se hur länge till Anders kommer jobba. Han trodde att det nog bara skulle bli några veckor till. Sen får vi ha han hemma flera månader ;P det är d som är bra att vara tillsammans med en säsongsarbetare ;P sen så får han vara hemma med Edvin och se han växa och utvecklas hela tiden ju =)

Nee ni, nu ska jag ta och hänga lite tvätt och förbereda gröt åt Edvin. Han sover,men vaknar nog när som hellst.. kram på er!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Taack så mycket Lisa!! :D

Maria Albin Leo sa...

Jättefint arkivskåp det var inget dåligt fynd =)

kristin sa...

Vad mysigt du har det och så söt lille Edvin är :-) va bra att det funkar bra med sovpåse...min krabat vill oxå sparka av se j täcket hela tiden! Blir att investera i en sån! :-)

Anonym sa...

Hej Lisa. Nu har tvättbrädan hittat sin plats vid min tvättunna. Kram

Evelina sa...

Vi har också den kristallkronan från ikea. Den är så fin! Har den i v-rummet nu men har varit sugen att hänga upp den i köket :)