söndag 4 oktober 2009

Ja se det snöar, Ja se det snöar...

Ja d kan man sjunga hemma hos oss *haha* för hära öser det ner snö!
Ganska så mysigt, men inte vill jag ha vinter än inte :P nee det e för tidigt!
Helgen har bestått av att ta d lugnt + migrän =/ huvva! Lilla gojan som vi passar är så snäll och söt som socker ;) han sitter och visslar och surrar..hörde för ett tag sen "TITTUT"..hehe!
Han åker hem i eftermiddag då hans matte och husse kommer och hämtar han. Men han e mer än gärna välkomme igen =) också har vi skämt bort han med allt möjligt gott i matväg ;P

Sen så e jag besviken! Ni vet dom super snygga sängkläderna jag tipsade om i inlägget nedan. Jag la din i "min inkorg", och sen då jag gick till "kassan" för att bekräfta köpet så stod d att dom va slut =/ suck! Så det blev inga söta sänkläder i spets! *morr*

Fick sms av min kära vän Jeanette (www.jeanettesvitahorna.blogspot.com) idag om att det e nån loppis i stan (skellefteå) den 18/10 på Sunnanå, och vi ska dit =) WOHO! Var så längesen vi sågs, och loppis med Jeanette e så himla kul!

Imorgon bär d av till Älvsbyn för en massa jobb! Ska även fora min kära syster kirsi som fyller år på tisdag =) pressenter är köpta och klara.

Sen så har jag beställt en ny baddräkt så jag kan börja simma igen =) tycker det e så himla skööönt! Oxå hittade jag en sida www.bonprix.se som har så snygga kläder till bra pris =) speciellt om man e lite mullig ;) så d vart 3 bhar för 199 kr, jacka och byxor. E lite byxkris hära, kan ju it bara gå omkring i korta sommarbyxor och mjukisbyxor nu då d börjar bli så kallt ute ;)

Nee nu ska vi klä oss och bege oss till Storbränna och hälsa på några bekanta =) ta hand om er ! kram Lisa

1 kommentar:

långbergets vita rum sa...

hej!vi fick också snö,men det var ytterst lite.
fin bild du visar!! =)

ha det så bra,kram!