tisdag 30 oktober 2012

-8 Kilo!

 Kan ni fatta d ? D kan nästan inte jag =) jag har på en månad gått ner 7 kilo och imorse ställde jag mig på vågen, -8 kilo och mitt första delmål e nått! Jag e så glad så glad =) igår var jag och pojkarna och hämtade en fin äldre retro tvilling sulky i Bureå. Så nu kan jag gå ut och gå massor och ha båda grabbarna i samma vagn! Sen så va vagnen i så fint skick, tar ingen plats i bilen, väger knappt nåt och rullar så bra!

Se så fin! Dom tyckte det var kul att få åka tillsammans och Edvin satt och höll om lillebror =)

Sen så fick jag igår en rosa IRA burk av en bekant =) Tack Lisa! Så nu har jag alla 3!
Visst är dom fina ?

Och Arvid han har börjat och ställa sig upp mot allt ! Vad jag längtar tills han börjar gå ;)

Igår upptäckte vi även nåt mycket tragiskt här hemma! jag har ca 15-16 st småfåglar av olika arter, parakiter, undulater osv och även vaktlar. Tyvärr så hade vi haft besök av nån liten iller eller liknande och den JÄVELN hade dräpt alla förutom en liten undulat =/ fy så hemskt! Jag va så lessen!


Bara denna lilla kvar som nu bor inne med oss i huset. Skyndade mig att fånga in den och hoppas på att nån godhjärtad människa vill ta sig ann den. Fågelhobbyn får ligga på is nu några år då jag känner att jag har nog med barnen och vi måste illersäkra fågelutrymmet i ladan.

Här hos oss vräker det ner snö så det e alldeles vitt ute. Edvin har påpekat ett antal gånger att vi måste köpa oss en skoter ;) haha!
1 kommentar:

Johan sa...

Finns en blå IRA burk också såg jag på tradera nu :)