fredag 22 maj 2009

Akuten..IGEN !

Suck ! Inte har vi då tur jag och Anders!Den 10 maj var jag ju in på akuten med migränanfall, andnöd, kroppen domnade bort och kunde inte prata till slut =/ obehagligt i massor!
Ja inatt va d då Anders tur.
Både jag och han har jätte svårt att somna, och precis då jag somnat hör jag en duns utanför sovrummet, hur våran stol i smide faller i golvet. Jag väntade på att höra Anders svära över stolen och sen ställa sig upp och lyfta upp stolen igen.
Men inte det, hör bara ett jämrande. Så jag skyndar mig upp, där ligger han på golvet, kritvit i ansiktet och har svimmat och dragit stolen med sig i fallet. Jisses så rädd jag var =/ och till råga på allt så börjar han krampa och blir ännu sämre, jag ringer 112 som tycker att jag ska skjutsa in Anders till skellefteå (hon tyckte att 5 mil e väl inget att köra kl 00.30 på natten, ehhhh..) på akuten.
krampen släpper och Anders blir bättre, men dom vill att vi ska komma in ändå, så in i bilen och jag kör till stan (var harar överallt efter vägen). In på akuten, ta prover och prata med sköterska...sen blir det en lååång väntan, till min lycka hittade jag en gammal "Lantliv" tidning i rummet som jag kan bläddra i. Sen strax före 4 på natten kommer en läkare in och klämmer och lyssnar och surrar.
Det var visst några värden som va för låga, men dom vet ju som it än vad det e. Så han fick stanna för natten, och jag åka hem ensammen =/
(lite ska man väl få för mödan, så jag knycker med mig den gamla tidningen från 2007 ;) hehe ).
Trött och matt åker jag hem från akuten efter kl 4 på natten!
Tänkte att jag lägger mig väl och sover då jag kommer hem, jo tjena!
Vad är trött ? oron kryper i kroppen och jag har NOLL ro att sova, så för att inte tänka allt för mycket på vad som hänt konkar jag ut lite saker på gården och ställer mig och spraymålar dom vita ;P tror ni hunden ville göra mig sällskap ? Nee ni, hon tycker matte va skvatt galen som e ute så sent/tidigt och står och målar saker, hon kröp ner i sin bädd och fortsatte sin skönhetssömn ;) så nu sitter man hära som en annan död sill , men ska lägga mig i soffan och försöka sova en stund..få se om dom ringer på morgonen och säger att Anders får komma hem...

Måste visa denna sööööta burk som min kompis hittade då vi var på seconhand, hon vet vad jag gillar för saker ;)Ha det bra och ta hand om er !!

2 kommentarer:

Annika sa...

Usch, maximal otur :( Hoppas det är bra nu iaf. Hoppas ni får en bra helg, kram

långbergets vita rum sa...

gud,så läskigt!!hoppas det blir bra med han fort!
förstår att du inte kunde sova.

så söt burken var,jag skulle kika in på röda korset för nån dag sen,men det var stängt =( har inte varit in där än, så då fick det bli återbruket,men dom är så dyra på en del saker tycker jag.

hoppas ni får en bra helg trots allt,kram!!