måndag 18 maj 2009

fyndar dagen Nr1 !

Ja jag säger då d ! Lisa har fyndat idag =) först på rödakorset hittade jag en tavla med en gammmmal världskarta på (stod "till magistern" på baksidan) hur fin som hellst! Sen så hittade jag en gammaldags pianostol (en pall med sits som man kan snurra på) som va så fiiiin =) frågan e om jag ska måla den, eller ska den få behålla den gamla fina färgen ? Kort på den kommer sen i allafall =) hittade en tíll frän sak, men det får ni se sen =) dom visste inte riktigt priset på den, men den e tingad och min och jag får hem den om ca en vecka!
nåja, hittade en furubyrå på blocket idag som jag ville ha, bara 100 kr! Jag ringde och fick kika på den, och vad fin den va, 100 kr =) BILLIGT! Det roliga var att mitt emot där vi hämtade byrån bor en bekant åt mig, hon höll på och rensa huset och hade släpet full med "skatter" ;P gissa vem som gick loss och fyndade! ;P haha! Hittade gamla fina fönster med beslagen kvar, vit hissgardin, ampel, småsaker mm! Så bilen e full ;) haha! Det värsta var att innan jag kom dit så hade dom precis vart på tippen med masssssa saker, suck! För att inte tala om vilka möbler jag fick se! Fint gammal arvegods, avlutade möbler, soffor, pottskåp, slagbord mm. Jag vart helt gaaaalen, haha! Men d skulle hon behålla, synd ;P jag hade inte tvekat att släpa hem allt!
Fick mina beslag från tradera idag med posten =) dom va kanon fina! Kan varmt rekommendera dom =) avslutar med en bild på mig själv (obs, den e gammal, har längre och ljusare hår nu) och mina grå jakos Milla (vänster) och Alfons! Ha det bra och ta hand om er =) kram Lisa

2 kommentarer:

Annika sa...

oj oj, du har fyndat ser jag. Visst är det kul :)
Bra när någon man känner ändå ska slänga sakerna.
Ha det gott, kram

långbergets vita rum sa...

hej!
jag såg krukorna på ok,gissa om jag blev sugen att köpa! ska kolla igen när vi åker ner,hade så lite tid sist!
jag beställde boken ljust och lantligt på cdon för 158,den damp ner i postlådan förra veckan,såå mycket fint att se!!

ha det gott i fin vädret!!