söndag 24 maj 2009

En nya dag med nya tag...

Anders kom hem från akuten igår kl 14.30 ! Skönt att se han igen, vart en låååååång go kram kan jag säga! Sen super god middag, lax med hemmagjord sås och grönsaker, mums! Sen åkte vi till piteå (jag körde så klart då anders vart sjuk) och hämtade en byrå!
Ett nytt projekt ;P hehe...
Så ni kan väl gissa vad jag gjort idag?! Slipat och målat så klart =) och fint vart d !
Byrån ska stå i sovrummet, så bye bye Svarta Malm byrån från ikea!
har tagit före bilder, så efter bilder kommer väl nån dag då den torkat och jag har satt dit nya beslag. Nu ska jag och städa och göra middag, färsfyllad paprikor i ugnen, och stekta rotsaker, sallad med fetaost, mums =)Denna VACKRA lykta i zink hade nån slängt ! Ja ni läste rätt, den hade nån slängt i soperna på mammas jobb! Då jag skulle slänga lite restavfall saker (elsaker) så låg den där i! För att 2 glas var trasiga, det e ju bara att gå till en glasmästare och be han sätta dit 2 nya hela glas! Det roliga e att jag redan har en sån hära =) och dyyyyra e dom !


Mitt bord med smidesben och träskiva, som e vitmålad, stämplade dit ordet "lycka" =)


Min vackra vita ängel Wilma =) i en gammal ram som e vitmålad!
Denna byra målade jag för nån vecka sen bara , stämplade "amor vincit omnia" på den! mjölkkannan e loppis fynd, ljusstaken med, den var guldfärgad. krukan och blomman fick jag av mamma, men krukan va röd, så den fick bli vit ;P ramen är ett 10 krs fynd som jag spraymålat!

Imorgon ska jag på intro dag i Skellefteå! Ska bli kul =) Ni må ha det så bra nu och ta hand om er! kram Lisa...

2 kommentarer:

Annika sa...

Det var en fin lykta, hur kan man slänga en sån? Tur att du hittade den :)
Kram

Husmys sa...

Ja ibland förstår man inte att folk slänger saker.Lyktan är ju jättefin.
Kram Anneli