måndag 1 juni 2009

Då var det tisdag och solen skiner =) klev upp kl 5 imorse med Anders och gjorde han sällskap till frukosten! Sen åkte han och jobba, och jag bänkade mig framför datorn och läste massa inredningsbloggar ;P ska och jobba idag kl 13.00 i Skellefteå. Men innan d ska jag till Kåge på banken, och jag såg att affären 5 rum (aldrig vart inte dära) hade nån rea/utförsäljning, så jag tänkte kika in dära! Igår var jag på stan på shorts letar jakt, hittade ett par beiga på Lindex =) + en söt vit blus + en vit tunn munkjacka! Nöjd =) och det va dessutom ta 3 betala för 2. På Kappahl var det halva reapriset för medlemmar, så d vart en blus för 99 kr!
Köpte ju fimolera för nån dag sen och gjorde lite saker, men d får ni se nån annan dag. Har ett nytt projekt på G, ska börja måla d idag, men vad det e säger jag inte än ;P men alla svarta tråkiga möbler ska ut ur huset. Var och rotade i ladan i helgen, hittade en gammal (typ) gustaviansk soffa =) varav jag vart grymmmmt sugen på att ta hem och göra om till säng! Men mycket jobb är det nog, NÅN hade målat den grön *urk* bjuder på lite bilder idag....

Zinkstrutar köpta på tradera, med torkade roser i..


Denna filt/överkast är secohand fynd, så varm och skön.


Denna ram finns att köpa på Ikea. Gick med den till glasmästaren och bad han sätta in en spegel, också har jag spraymålat den vit.


pallen e ett loppisfynd, likaså kannan, den vita hinken står det"örtagården"på, och den kommer från Överskottsbolaget.


kan säga att det blåste rejält i helgen, men d va skönt, för vi hade + 30 grader! Häggen står i full blom!


Denna hissgardin skulle en bekant slänga, varav jag norpade till mig den ;P


en till vit filt/överkast som är seconhand och varm och skön..


Från början var detta ett syskrin som var turkost,hittat på seconhand. Men sen vart det en fodertunna för kajsas (hundens) mat =)


På bron ! Stora zinkhinkar finns billigt på Överskottsbolaget...


en vit vacker pelargon pryder mitt köksfönster!


Fina anslagstavlan har fått en omstyling =) gissa vad det e för snygging på dom svartvita bilderna ;P


Älskar denna piedestal! Det är ett seconhand fynd som var svart, men med lite sprayfärg vart den så FIN!

Det var det för denna gång! Hittade en seconhandbutik i stan igår som bara är öppet onsdagar mellan 11 och 18, så jag e lite fundersam på om jag skulle ha kikat in på den imorgon då jag slutar jobbet kl 9.30 ! Dom hade myyyycket saker ;P
Sen så hittade jag ju världens gulligaste butik i stan (skellefteå) som heter "Spets och Ting" ! Dom hade fina saker i mängder =) jag bara gick och kikade på allt ögongodis! Inget fick följa med mig hem, men kanske nån annan gång =) hittade nå träbokstäver som jag ville ha, men dom hade inte just dom bokstäverna jag skulle ha. Nee på med slit och slängkläderna och ut och måla nya projektet =)

Ha en bra dag allihopa och ta hand om er =) kram kram...

ps. Avslutar med lite bilder på mig och min vita ängel !


Wilma ska kramas..
2 glada skitar ;P

2 kommentarer:

långbergets vita rum sa...

hejsan!så fina bilder du visar och byrån blev jätte fin!
visst fick jag fina saker hihi...är super nöjd,det var en som annonserade på blocket att han sålde billiga saker och när vi kom dit var det loppis,det var mot högheden.
jag ångrar att jag inte köpte mer nu,han hade några kistor för 50kr...men..men det kommer nog fler loppisar,men kanske ingen som är så billig!

ha det så bra i veckan!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Sicken go fågel, det är väl en Nymfparakit. En sån hade vi för många år sen, han hette Orville.
Kul att du är med och tävlar.
Kram till dig
AnnaMaria