onsdag 10 juni 2009

BAKBORD på tradera auktion!Passa på =)

Japp ni läser rätt ! Jag har lagt ut ett bakbord på tradera, så passa på nu ni som är ute efter ett , för detta är stoooort =) mycket större än d jag målade vitt för ett tag sen!



Här har ni länken :

http://www.tradera.com/STORT-Bakbord-kolla-in-Lantligt-shabby-Sa-fint--auktion_94091357

Annars då? Jo igår var jag ju på den dära seconhand butiken i stan, men jag höll på att tappa hakan, för d va jätte dyrt allting! Jag förstår ärligt talat INTE varför dom ska ha så mycket betalt för gamla saker som folk lämnat in. Då går det ju trögt att sälja och allt står jätte länge. Det e väl ändå bättre med låga priser och få mycket sålt? Nee huvvaligen!
hade tid över så jag gick in på Röda Korset då jag ändå passerade dära på väg till bilen. Där inne är d då inte heller nå billigt. Dom har som inga roliga saker dära heller =/ fast jag hittade faktiskt en jätte stor gammaldags falska som va jätte FIN! Den rymde hela 2 Liter och hade porslinskork med hake. Funderar på att ha den på köksbordet som vattenkaraff.
Var ju på blomsterlandet igår, hittade många fina blommor som jag ska plantera ute i min trädgård =) kul kul ! Älskar blommor =) köpte vita och rosa ;P
Också en bukett rosa nejlikor att ha på köksbordet, dom håller sig så länge =)
Hittade mig ett par byxor igår...på Ica Maxi av alla ställen. Sånna kortare sommar/pirat byxor i svart. Mycket sköna =)
Funderar på om man skulle ta en liten tur utanför stan idag. Dom hade ju visst nå fina planteringsbord på COOP för bara 150 kr, och dom e i zink! Så snygga =) och bortanför coop finns secohand myrorna ;P hehe !

Från det ena till det andra. Vem skulle inte vilja ha en sån här radio ? Dom e sååå fina =)


Imorgon ska pottskåpet fixas + bordet! För Anders e ledig =) så nu ska han få slava, haha !

Ta hand om er =) kram kram

7 kommentarer:

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Halloj Lisa!!! hittade hit genom min kompis elin shabby romantic, ja har ett sånt syskrin som du letar efter!! sen såg ja lchf recept tack va kul ja ska göra muffinsarna.... kram snowwhite-sussie.blogspot.com

Mina Lantliga Rum sa...

hej!

visst blir man irriterad när dom ska ta så mycket för gamla saker,när jag var till luleå på myrorna så tyckte jag att det var mycket som var dyrt,så vi gick därifrån.
bakbordet ser fint ut! jag har ett bakbord som fanns i huset när vi flyttade in här,och där har det rullats många bullar =)

ha det bra!!

Anonym sa...

Hej!
Tack för besöket! Det äörs å kul med nya besökare, för då hittar man ju trevliga bloggare! Nu har jag inte läst alla dina inlägg, men tillräckligt för att konstatera att du har en mycket trevlig blogg! Och skriver och visar bilder om sånt som intresserar mig!
Ok, jag vill också ha en Roberts radio, men de är en aning för dyra! Dessutom är det kanske lite onödigt för jag lyssnar nästan aldrig på radio, mer än i bilen! Och håller med dig att det är svindyrt på vissa ställen! Man blir ju förvånad om de kallar sig loppis, men har antikpriser! Då brukar jag säga, typ: "Jag tyckte det stog loppis på skylten, men det verkar vara en antikvitetsaffär med de här priserna!" Så fräck är jag! För om man ser på teve och antikesperterna där så lär man sig ju vad som är rimligt att betala. Och dessutom om det är skänkta saker, som hos kyrkans affärer, blir jag lite sur.
Men iallafall är det kul med loppis, när man gör fynd.
Återkommer gärna till din härliga blogg!
Hulda

Ett ögonblick sa...

Tack snälla för dina tröstande ord, det är hemskt att förlora ett djur. Försöker tänka på allt det roliga vi haft och att lilla Millan har haft ett bra liv hos oss.

Vilken mysig blogg du har, jag återkommer.
Ha det så gott!
//lisamaja

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej och tack för ditt besök inne hos mig!
Jag tycker också att Roberts radio är fin, och skulle gäran ta emot en om jag fick den... den är lite dyr tycker jag...
Har bläddrat och läst lite här och jag tycker du har mycket fina grejer... Och din kakadua är ju så sööt!
Kram
Marie

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Fint bakbord!!! Ska bli spänande att se pottbordet sen;)
Trevlig Helg Millan♥

Felicia sa...

Ohh, villken fin radio sån skulle jag vilja ha :D

ha en bra sommar :D